Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu

K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
www.hvg.hu
Sajtófigyelő 2008. március 18.

A teljes eredeti cikk

A Cushman&Wakefield kutatása szerint számos olyan terület létezik, ahol az ingatlantulajdonosok és a bérlők ellenkező nézeteket képviselnek, ami a közeljövőben befolyásolhatja nemcsak az irodaterületek kialakítását, hanem bérlését is.

Hely, hely és hely

Az irodaház kiválasztás során mind a fejlesztők, mind pedig a bérlők szempontjából az egyik elsődleges szempont az elhelyezkedés. Ebben a kérdésben általánosságban véve egyetértés van a tulajdonosok és bérlők között: a legnagyobb érdeklődés a városközpontban található irodaterületek iránt van. Az elhelyezkedést érintő másodlagos szempontokat viszont jóval árnyaltabbak: a kutatás egyik érdekes tanulsága, hogy a tulajdonosok szerint a bérlők nagy hangsúlyt helyeznek a kiskereskedelmi és szabadidős szolgáltatásokra. Ezek a másodlagos szempontok ugyan valóban szerepet játszanak ugyan a döntéshozatalban, de a bérlők számára sokkal lényegesebb a közlekedési csoportok közelsége, és a könnyű autós megközelíthetőség.

(...)

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015