Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
FIABCI
XIX. Magyar Ingaltanfejlesztési Nívódíj Pályázat 2018. május 4.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ
FIABCI PRIX D`EXCELLENCE AWARDS
ingatlanfejlesztő magyar győztesek Dubaiban

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen 2017-ben tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A Pályázat kiírója a FIABCI Magyar Tagozata, Göczi László elnök.
A Pályázat társrendezője a Magyar Ingatlanszövetség, Mehrli Péter elnök.

A pályázat célja a magyar ingatlanfejlesztés eredményeinek bemutatása a hazai  szakmai és laikus közönségnek, a kiemelkedő alkotások megjutalmazása.

Az elmúlt 19 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton több, mint 300 alkotás mutatkozott be és a legjobbak nagy sikerrel szerepeltek a hazai eseményt követő  FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi pályázaton.

A magyar pályázat azt a célt is szolgálja, hogy a pályázattal előkészítse és elősegítse azt, hogy a  magyarországi ingatlanfejlesztők eredményesen vegyenek részt a FIABCI Prix d`Excellence nemzetközi nívódíj pályázatán.

A FIABCI Prix d`Excellence Awards győzteseit a Wall Street Journal, a nemzetközi pályázat médiatámogatója egy egész oldalas ismertető keretében mutatja be.


A XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra 24 pályamű érkezett be, melyek közül a FIABCI Prix d`Excellence Awards megmérettetésen részt vevő magyar pályaművek közül ebben az évben május 1.-én a FIABCI 69. közgyűlésének díjkiosztóján  Dubai – ban három magyar projekt kapott kitüntető elismerést.

A FIABCI Prix d`Excellence Awards magyar díjazottjai a 2017. évben :

• második díjat kapott az örökségvédelmi kategóriában a Hotel Moments -  Budapest ( Pályázó és Beruházó: A8 Palace Hotel Zrt., tervező : ARCHI-KON Kft, kivitelező: MARKET Építő Zrt. )
• második díjat kapott az iroda kategóriában a Nokia Sky Park - Budapest ( Pályázó és beruházó Futureal Management Kft, Tervező: Zoboki Design &Architektura, Kivitelező: Pedrano Construction Hungary Kft. )
• második díjat kapott a masterplan kategóriában Bonarka City Center és Bonarka for Business irodakomplexum – Krakkó ( Pályázó és beruházó: TriGránit Fejlesztési Kft. )

Gönczi László
elnök
FIABCI Magyar Tagozat

 

A Hotel Moments a Budapest Építészeti Nívódíja 2017 pályázaton Nívódíjat kapott.

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015