Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
FIABCI
Pályázati felhívás 2018. április 27.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Tisztelt Pályázó !

A Párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség  a FIABCI fő célja, hogy a szakmát elméletben és gyakorlatban is fejlessze, nemzetközi szinten mutassa be az ingatlanfejlesztési eredményeket és üzleti kapcsolatokhoz juttassa  az ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó szakembereket.

A FIABCI  Magyar Tagozata 1997-ben rendezte meg először a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot azzal a céllal, hogy elismerje a magyarországi ingatlanfejlesztők kiváló teljesítményét, megismertesse a hazai szakmai és a szélesebb közönséggel a  létrehozott fejlesztéseket és nem utolsósorban, hogy elősegítse  a FIABCI World Prix d`Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton való részvételt. Ez utóbbi cél sikeres megvalósítása érdekében a Magyar Ingatlanfejlesztési Pályázat kiírása és lebonyolítása igazodik a nemzetközi pályázat kritériumaihoz és menetrendjéhez.  Az eddig lebonyolított 19 Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei sikeresen képviselték Magyarországot és 22 arany és 17 ezüstérmet szereztek nagy nemzetközi elismerést szerezve hazánknak.

A FIABCI Hungary és  a Magyar Ingatlanszövetség az idén huszadik alkalommal  rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A pályaművek fogadása szeptemberben és bírálata  2018. októberben fog megtörténni.

A pályázatok fogadását a MAISz, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.

A bírálók első, második és harmadik díjat  fognak kiadni.

Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét díjazza.

E mellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A pályázat nyertesei jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIABCI WORLD PRIX D`EXCELLENCE nemzetközi  nívódíj pályázaton.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra nevezett pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közönségnek a kiíró.  A kiadvány  bemutatójára a  díjátadó ünnepély  keretében kerül sor, melyet a szervezők a jubileumi huszadik pályázathoz méltó keretek között kívánnak megrendezni.

A pályázat lebonyolítását ismét a FIABCI Principal Members tagja, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISz)  vállalja magára.

A pályázat eddigi története és az idei pályázattal kapcsolatos minden további tájékoztatás a www.maisz.hu honlapon megtalálható.

 

Letölthető pályázati kiírás

 


Budapest, 2018. április  25.

 

Gönczi László
a  FIABCI HUNGARY
elnöke
a XX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat
Bíráló Bizottságának elnöke
a FIABCI World Prix d’Excellence Awards Bíráló Bizottságának alelnöke

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015