Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
Magyar Ingatlanszövetség
Pályázat 2017. december 14.

A XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat eredményhirdetése

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség – FIABCI – Magyar Tagozata a FIABCI Hungary a Magyar Ingatlan Szövetséggel közösen idén tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a XIX.  Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázatot.

A Pályázat eredményhirdetésére 2017.11.27.-én került sor.

Az eredményhirdetésen részt vett Gönczi László a FIABCI Hungary elnöke a Pályázat kiírója, és Mehrli Péter a Magyar Ingatlanszövetség elnöke, mint a Pályázat társrendezője.

Az eredményhirdetésen a FIABCI világszervezetet Michael von Hauff, a FIABCI elnökségének tagja, a Létesítménygazdálkodási Bizottságának elnöke, Anna Koval, a FIABCI európai főtitkára , és Adriena Litomericka, a CEI volt alelnöke és NARKS volt elnökségi tagja a Bíráló Bizottság tagja  képviselte.

A díjakat a Pályázat prezentációját megtartó Gönczi László a FIABCI Hungary és a Bíráló Bizottság elnöke,  Anna Koval a FIABCI európai főtitkára, valamint a különdíjakat odaítélő szervezetek képviselői adták át a Pályázóknak. A pályázat résztvevőit és a győzteseket a kiadott prospektus mutatja be.

A pályázat prospektusa itt , a rendezvény fotói itt tekinthetők meg.

 

Forrás

 

Gratulálunk a díjazottaknak!

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015