Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
Titkárság
Tiszteletbeli tag kérelem 2017. november 29.

Kérjük, amennyiben úgy gondolja, hogy 2018. évtől már nem kíván semmilyen kamarai tagsághoz kötött szakmagyakorlási tevékenységet (tervezés, szakértés, tervpályázati és tervtanácsi zsűrizés) folytatni - és lemondana aktív kamarai tagságáról és az ahhoz kapcsolódó jogosultságokról - az alábbi kérelem kitöltésével és visszaküldésével legkésőbb 2018. január 15 –ig jelezze nekünk.
A határidő után érkezett kérelmeket sajnos nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben nem kíván élni ezen lehetőséggel, úgy választhatja a nyugdíjas nyilatkozat visszaküldését is (amennyiben jogosult rá).
A kérelem e-mailben is visszaküldhető, a beérkezésről minden esetben visszaigazolást küldünk.


Tájékoztatás

A tiszteletbeli tag kamarai tisztségre nem választható, szavazati joggal nem rendelkezik, jogosultsága megszűnik. Ha a későbbiekben mégis szükség lenne a jogosultságra, akkor az csak a hatályos jogszabályokban foglaltak szerint, bejegyzéssel kérvényezhető újra.
Tiszteletbeli tagság csak kérelemre adható.

Tiszteletbeli tag státusz a MÉK Pénzügyi és Gazdálkodási Szabályzat 4.2.3. (1b) bekezdése , valamint a BÉK Alapszabály 13. § 3. m. pontja  alapján adományozható.

A kérelem elfogadásáról és ezzel együtt a tiszteletbeli tag státusz cím adományozásáról (valamint a tagság és jogosultságok törléséről) külön levélben értesítjük.


Amennyiben jelen vagy egyéb kedvezményre jogosító kérelemmel/nyilatkozattal nem él, úgy kérjük a teljes tagdíj (50.000.- Ft) befizetését, melynek határideje 2018. március 31.

 

Kérelem minta letölthető itt

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015