Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 1/318-2444 Fax: 1/338-2775
  e-mail: bek@bek.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
Lechner Tudásközpont
Lechner Tudásközpont 2017. július 25.

RIEDEL MIKLÓST GÓDOR CSABA VÁLTJA A LECHNER TUDÁSKÖZPONT ÉLÉN

Riedel Miklós, a Lechner Tudásközpont vezérigazgatójának megbízatása a 2014-ben meghatározott stratégiai célok elérésével 2017. június 30-án megszűnik, július 1-jétől Gódor Csaba látja el a vezérigazgatói feladatokat.

A távozó vezérigazgató 2014 óta töltötte be pozícióját, az elmúlt években kiemelt feladatként tekintett az építészet értékteremtő munkájának támogatására és eredményeinek megosztására, bemutatására, ezzel pedig épített környezetünk minőségének javítására.

„Büszke vagyok a Tudásközpont elmúlt években nyújtott teljesítményére. Nyitottunk a távérzékelés, 3D és a BIM technológia, valamint az építészet és a dizájn felé, szemléletformáló előadásokat, workshopokat szerveztünk, egyetemi együttműködéseket hoztunk tető alá. Innovációs profilunkat sem hanyagolva el, országos rendszereket érintő informatikai fejlesztéseken dolgozunk, előmozdítottuk a korszerű 3D eszközöket és építészeti gondolkodást alkalmazó építésügy megszületését.”- emelte ki Riedel Miklós.

A Lechner Tudásközpont új vezérigazgatója, Gódor Csaba korábban a Miniszterelnökség Infokommunikációs Koordinációs Főosztályának vezetőjeként a magyarországi digitális fejlesztések stratégiáin dolgozott, többek között a Digitális Magyarország Program, a Digitális Nemzet Fejlesztési Program és a Digitális Startup Stratégia keretén belül.

 

2017. június 29.

Lechner Tudásközpont

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015