Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 1/318-2444 Fax: 1/338-2775
  e-mail: bek@bek.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
F r i s s    h í r e k H í r l e v e l e k H í r a r c h í v u m H a n g a n y a g o k
Adótanácsok Jogi tanácsok Sajtófigyelő Állás keres-kínál
Lechner Tudásközpont
Lechner Tudásközpont 2017. július 25.

RIEDEL MIKLÓST GÓDOR CSABA VÁLTJA A LECHNER TUDÁSKÖZPONT ÉLÉN

Riedel Miklós, a Lechner Tudásközpont vezérigazgatójának megbízatása a 2014-ben meghatározott stratégiai célok elérésével 2017. június 30-án megszűnik, július 1-jétől Gódor Csaba látja el a vezérigazgatói feladatokat.

A távozó vezérigazgató 2014 óta töltötte be pozícióját, az elmúlt években kiemelt feladatként tekintett az építészet értékteremtő munkájának támogatására és eredményeinek megosztására, bemutatására, ezzel pedig épített környezetünk minőségének javítására.

„Büszke vagyok a Tudásközpont elmúlt években nyújtott teljesítményére. Nyitottunk a távérzékelés, 3D és a BIM technológia, valamint az építészet és a dizájn felé, szemléletformáló előadásokat, workshopokat szerveztünk, egyetemi együttműködéseket hoztunk tető alá. Innovációs profilunkat sem hanyagolva el, országos rendszereket érintő informatikai fejlesztéseken dolgozunk, előmozdítottuk a korszerű 3D eszközöket és építészeti gondolkodást alkalmazó építésügy megszületését.”- emelte ki Riedel Miklós.

A Lechner Tudásközpont új vezérigazgatója, Gódor Csaba korábban a Miniszterelnökség Infokommunikációs Koordinációs Főosztályának vezetőjeként a magyarországi digitális fejlesztések stratégiáin dolgozott, többek között a Digitális Magyarország Program, a Digitális Nemzet Fejlesztési Program és a Digitális Startup Stratégia keretén belül.

 

2017. június 29.

Lechner Tudásközpont

 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző MÉK Választás 2017 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015