Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 1/318-2444 Fax: 1/338-2775
  e-mail: bek@t-online.hu
K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
F ó r u m bejelentkezés: regisztráció:
témacsoportok legfrissebb témák legnépszerűbb témák  
 
  Tisztújítás    (1)     
 
admin 2008-06-11   (1)

Az áprilisban megalakult Jelölő Bizottság továbbra is várja a tagok jelentkezését és jelöléseit a kamarai tisztségekre.
Az eddig eltelt idő alatt minimális aktivitás volt tapasztalható. Az októberre tervezett Tisztújító Taggyűlésig hátralévő időben még a megválasztandó jelöltek felét, majdnem 100 új jelöltet kell megneveznünk.
Felhívjuk újból tagtársainkat, hogy támogassák a munkánkat!
Emlékeztetőül: Írásban faxon, vagy a bek@t-online.hu címre, vagy a www.budapestiepiteszkamara.hu oldal Fórum menüjének Tisztújítás témájába várjuk a jelöléseket, jelentkezéseket. A jelölés folyamán beérkezett érdemi javaslatokat, észrevételeket, valamint a JB valamennyi határozatát a tagság nyilvánossága elé tárjuk.


Köszönettel a Budapesti Építész Kamara Jelölő Bizottsága: Kapy Jenő DLA, Kruppa Gábor (a JB elnöke), Schwarczuk Ágnes, Szabó Levente, Zsuffa Zsolt


Kapcsolódó információk: JB anyagai (Szervezet/Jelölő Bizottság/Bizottsági döntések, hírek)

 
admin 2008-05-20   (A téma indító hozzászólása)

A JB határozott szándéka, hogy a jelölés folyamatát minden eddiginél szélesebb nyilvánosság előtt végezze, a teljes folyamat átláthatóságát biztosítva. Célunk azonban nem csupán az átláthatóság, hanem annak a biztosítása, hogy a BÉK tagjai maguk is alakíthassák már magát a jelölési folyamatot is. A JB elhatározása, hogy a jelöléssel párhuzamosan egyfajta szakmai vitára is lehetőséget adjon, a kamara jövőbeni profilját, irányultságát meghatározandó. Várjuk észrevételeiket, javaslataikat, jelöléseiket!

 
  Tisztújítás    (1)     
 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015