Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu

K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F ó r u m bejelentkezés: regisztráció:
témacsoportok legfrissebb témák legnépszerűbb témák  
 
  Tisztújítás    (1)     
 
admin 2008-06-11   (1)

Az áprilisban megalakult Jelölő Bizottság továbbra is várja a tagok jelentkezését és jelöléseit a kamarai tisztségekre.
Az eddig eltelt idő alatt minimális aktivitás volt tapasztalható. Az októberre tervezett Tisztújító Taggyűlésig hátralévő időben még a megválasztandó jelöltek felét, majdnem 100 új jelöltet kell megneveznünk.
Felhívjuk újból tagtársainkat, hogy támogassák a munkánkat!
Emlékeztetőül: Írásban faxon, vagy a bek@t-online.hu címre, vagy a www.budapestiepiteszkamara.hu oldal Fórum menüjének Tisztújítás témájába várjuk a jelöléseket, jelentkezéseket. A jelölés folyamán beérkezett érdemi javaslatokat, észrevételeket, valamint a JB valamennyi határozatát a tagság nyilvánossága elé tárjuk.


Köszönettel a Budapesti Építész Kamara Jelölő Bizottsága: Kapy Jenő DLA, Kruppa Gábor (a JB elnöke), Schwarczuk Ágnes, Szabó Levente, Zsuffa Zsolt


Kapcsolódó információk: JB anyagai (Szervezet/Jelölő Bizottság/Bizottsági döntések, hírek)

 
admin 2008-05-20   (A téma indító hozzászólása)

A JB határozott szándéka, hogy a jelölés folyamatát minden eddiginél szélesebb nyilvánosság előtt végezze, a teljes folyamat átláthatóságát biztosítva. Célunk azonban nem csupán az átláthatóság, hanem annak a biztosítása, hogy a BÉK tagjai maguk is alakíthassák már magát a jelölési folyamatot is. A JB elhatározása, hogy a jelöléssel párhuzamosan egyfajta szakmai vitára is lehetőséget adjon, a kamara jövőbeni profilját, irányultságát meghatározandó. Várjuk észrevételeiket, javaslataikat, jelöléseiket!

 
  Tisztújítás    (1)     
 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015