Budapesti Építész Kamara 1088 Budapest Ötpacsirta u. 2. Tel.: 318-2444, 338-2775 Fax: -
  e-mail: bek@bek.hu

K e r e s é s
 
 
F ó r u m
 
 
G a l é r i a
 
 
A l k o t á s ok
 
 
S a j t ó l á d a
 
 
K é r d é s e k -
v á l a s z o k
 
 
H o n l a p -
t é r k é p
 
Budapesti Építészkamara Facbook oldala
F ó r u m bejelentkezés: regisztráció:
témacsoportok legfrissebb témák legnépszerűbb témák  
 
  Szépművészeti Múzeum    (0)     
 
admin 2008-05-14   (A téma indító hozzászólása)
A Szépművészeti Múzeum bővítése

novella (vagy mi)

A Kínai szervezőbizottság jelenti a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezetősége felé: pénzügyi problémák, valamint időhiány miatt a 2008-as Olimpián a vízilabda mérkőzések elmaradnak. Nincs mit tenni.

A Magyar Olimpiai Bizottság rendkívüli ülésén mentő megoldást javasol. Elfogadják, hogy a meccsek elmaradnak, de a döntő nem maradhat el. Ez mindenkinek megfelelő, így a NOB és a Kínai szervezőbizottság hosszas vita után elfogadja a határozatot, közös ülésükön kijelölik a döntő két résztvevőjét: Magyarország játszik Szerbia ellen. Hatalmas sportdiplomáciai siker. Vitathatatlan, a világ két legjobb csapata vívja a döntőt. A legjobb játékvezetőt jelölik ki a mérkőzés vezetésére.

A két csapat folytatja a felkészülést, hatalmas erőbedobással edzenek. Ha a játékot nem előzné meg a fenti kellemetlen epizód, végül úgyis ők játszottak volna egymással. A szakvezetés megdöbbenésére a Magyar csapat fiatal játékosa, Klobszky aki tavaly hatalmas gólt lőtt a szerbek ellen, értheteten okból összecsomagol és hazautazik.

Eljön a döntő napja. Teltház. Mindkét csapat briliáns játékot mutat, a Magyarok szenzációs formában vannak. Most lőj, most lőj, góóóól. Olimpiai döntőhöz méltó a küzdelem, fantasztikus a csapatjáték.

Néhányan a nézők közül mégis elégedetlenek.
Rosszkedvűek.
Hogy hát az Olimpiai Játékok szelleme. Meg effélék.

MAGYARORSZÁG OLIMPIAI BAJNOK!

KL
 
  Szépművészeti Múzeum    (0)     
 
Magyar Építész Kamara honlapja FUGA Budapesti Építészeti Központ epiteszforum.hu Építész Továbbképző BÉK Nívódíja 2018 BÉK Nívódíja 2017 BÉK Nívódíja 2016 BÉK Nívódíja 2015